Çağatay Ulusoy’un hayranlarından destek kampanyası

Çağatay Ulusoy’un uyuşturucu davası sonucunda aldığı 1 yıl 9 ay ceza, dünyanın her yerindeki hayranlarını üzdü.

Adını Feriha Koydum isimli diziyle yıldızı parlayan Çağatay Ulusoy, artık sadece Türkiye’de değil birçok ülkede büyük bir hayran kitlesine sahip. Popülerliği sayesinde Netflix’in ilk kez çekmekte olduğu Türk dizisinde de başrolde yer alıyor. Ancak Çağatay Ulusoy için bu güzel günler 5 yıl önce başlayan uyuşturucu satışına aracılık suçlamasında 1 yıl 9 ay ceza alması ile tersine döndü.

Ünlü oyuncu karara itiraz edecek, kendini savunacak. Ancak Çağatay Ulusoy’un cezası Yargıtay’da onaylanırsa 2. sezon için başka bir isim üzerinde karar kılınması gerekebilir.

Ulusoy’un tüm dünyadaki hayranları bu haberle bir hayli üzüntü yaşadı. Latin Amerika’da Twitter üzerinden başlayan kampanyada Çağatay Ulusoy’a destek kampanyası düzenlendi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.