Show TV’nin yeni dizisi Tehlikeli Karım setine sürpriz ziyaret

Orijinal format olan ‘My Dangerous Wife’ projesinin sahibi Japon Kansai Tv’den gelen yetkililer sette oyuncular ile tanıştılar.

Önümüzdeki günlerde SHOW TV’de izleyicisi ile buluşacak olan, yapımcılığını Mf Yapım’ın üstlendiği ‘Tehlikeli Karım ’’ dizisinin seti Japon misafirlerini ağırladı. Japon kanalı Fuji TV eşliğinde yönetmen Çağrı Bayrak , başrol oyuncuları Gonca Vuslateri ve Seçkin Özdemir’le de sohbet eden ekip dizinin Türkiye’de uyarlanmasından onur duyduklarını belirtirken, dizi çekimleri hakkında bilgi aldılar. Oyucular, Kansai TV format sorumlusu Kazuhiro Sato ile hatıra fotoğrafı çetirdiler. Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak olan ve başrollerini Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir ve Mustafa Üstündağ , Bige Önal ‘ın paylaştığı dizide Erdem Akakçe, Ceren Soylu, Fatih Dönmez, Nilay Erdönmez, Bihter Dinçel, Hakan Atalay ve Emine Şans Umar rol alıyor.

blank

GENEL HİKAYE

Aldatılan bir kadın için üç seçenek vardır.

Ayrılmak
Affetmiş görünüp mücadele etmek
Görmezden gelmek
Derin bunların hiçbirini yapmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.