İŞTE! Çağatay Ulusoy’lu Netflix yapımı Türk dizisinden ilk fotoğraflar

Geçen yıl duyurulan Netflix’in Türk dizisinin çekimleri başladı.

Popüler çevrim içi yayın servisi Netflix’in merakla beklenen orijinal Türk dizisi için en sonunda çekimlere başlandı. Bilindiği gibi Netflix geçtiğimiz mayıs ayında Türkçe orijinal içerik müjdesi vermişti.

Dizinin yapımı içinse Vatanım Sensin, İstanbullu Gelin, Gecenin Kraliçesi gibi yapımlarla tanınan O3 Medya ile anlaşıldığı duyurulmuştu. Çağatay Ulusoy‘un başrolünü üstleneceği dizinin kalan detayları ise gizemini koruyordu Senaryonun tamamlanmasının ardından dizinin ilk set fotoğrafları Netflix’in resmi Twitter hesabında görücüye çıktı.

BAŞROLÜNDE ÇAĞATAY ULUSOY VAR

Çekimleri henüz başlayan dizide Çağatay Ulusoy’a Ayça Ayşin Turan ve Hazar Ergüçlü eşlik ediyor. Dizinin ismi ise hala paylaşılmayanlar arasında.

Netflix, dizinin konusunu ise şu şekilde açıklamıştı: “Genç bir adam, özel güçlere sahip olduğunu keşfeder. Şimdi İstanbul’u yok etmek isteyen karanlık güçlere karşı, şehri ve tüm insanlığı korumak için elindeki bu güçleri kullanmayı öğrenmesi gerekmektedir. Bu yolculukta kendisine yardım edecek arkadaşlarıyla harekete geçmekten başka çaresi yoktur.”

Onur Güvenatam baş yapımcılığında çekilen dizi 10 bölümden oluşuyor. Daha önce yapılan açıklamada dizinin 2018 yılında tüm dünyada aynı anda Netflix’te yayınlanacağı söylenmişti.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.