Şeyma Subaşı ve Mısırlı milyarder Mohammed Al Saloussi tekrardan birleşme kararı aldı

Ayrılıkları ile çok konuşulan Şeyma Subaşı ve Mısırlı milyarder Mohammed Al Saloussi geçtiğimiz gün tekrardan birleşme kararı aldı. Meedo’nun barışmak için bazı şartlar öne sunduğu konuşuluyor.

YouTube video

Şeyma Subaşı hayatımıza Acun Ilıcalı ile girdi. Girdiği günden beri de olay olmaya devam ediyor.

Herkesin bildiği üzere Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı’dan ayrıldıktan sonra yeni aşklara yelken açtı. En son aşkı ise Mısırlı milyarder Mohammed Al Saloussi oldu. Şeyma ve Meedo’nun ilişkisi çok konuşuldu. Çünkü ikili önce evlilik kararı aldı. Ardından Şeyma’nın hamile olduğu ortaya çıktı. Şeyma Subaşı bebek için düğün tarihini ileri bir tarihe aldığını duyurdu.

blank

Tam düzeldi her şey derken ünlü fenomen bebeğini kaybetti. Daha sonra ise asıl bomba patladı. Şeyma, Meedo’dan ayrıldı. İkilinin ayrılması ile ilgili ortaya müthiş iddialar atıldı. Şeyma Subaşı bu iddiaları yalanladı.

Geçtiğimiz gün Şeyma Subaşı doğum gününü kutladı. Ve o gün Şeyma, Meedo ile tekrar barıştı, nişan yüzüğünü taktı. Bu olaylar sonrası Şeyma’nın, Meedo ile neden tekrar birlikte olduğu merak konusu oldu.

Magazin kulislerinde konuşulanlara göre Meedo barışmak için bazı şartlar öne sürmüş. Bunlardan birisi de yeniden bir bebek. Öte yandan ikilinin ayrılma nedeninin Şeyma Subaşı’nın sosyal medyadaki gösteriş merakı yüzünden olduğu söyleniyor.

Bu yüzden Meedo’nun işleri kötüye gitmeye başlamış. İş hayatı çalkantıya girince Meedo’nun ayrılık kararı aldığı söyleniyor. Şimdi ikili barıştı ancak Meedo artık göz önünde bulunmak istemiyor. Şeyma Subaşı bu yüzden sevgilisini çok paylaşmayacak. Öte yandan çılgın aşıklar, ilk fırsatta yeniden çocuk için denemelere başlayacak.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.