Şeyma Subaşı kepenk indirdi!

Geçtiğimiz günlerde Şeyma Subaşı’nın Bebek’teki kafesine haciz geldiği iddia edilmişti. Subaşı iddiaları yalanlasa da kafenin kapalı görülmesi iddiaları yeniden gün yüzüne çıkardı.

Acun Ilıcalı’yla evliyken Bebek’te bir kafe açan Şeyma Subaşı, geçen günlerde haciz iddialarıyla magazin gündemine oturmuştu.

Subaşı’nın Ilıcalı ile ayrılığının ardından işlerinin eskisi gibi gitmediği iddia edilmiş, kafesinin 1. yılı kutlamalarında da Subaşı hayal kırıklığına uğramıştı.

blank

KEPENK İNDİRDİ!

Son olarak Şeyma Subaşı’nın Bebek’teki kafesi açık olarak görülmeyince iddialar yeniden gün yüzüne çıktı. Subaşı’nın kepenk indirdiği konuşulurken, fenomen isimden henüz mekanının neden kapalı olduğuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.