Acun Ilıcalı’dan Fenerbahçe sürprizi

Ünlü televizyoncu aynı zamanda Hull City’nin sahibi Acun Ilıcalı, Ali Koç’un teklifini kabul ederek Fenerbahçe’nin yönetim kuruluna girmeye karar verdiği açıkladı. Fenerbahçe’de başkanlık seçimi 30 – 31 Mayıs 2024 tarihlerinde, yeterli çoğunluk sağlanamaması halinde ise 8 – 9 Haziran 2024 tarihinde yapılacak.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Ali Koç’un Fenerbahçe başkanlığını kazanması durumunda yönetimde yer alacak.

ACUN ILICALI ALİ KOÇ’UN YANINDA
Ali Koç, listesine süpriz bir ismi dahil etti. Sports Digitale’den Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Acun Ilıcalı, Ali Koç’un teklifini kabul etti ve yönetim kuruluna girmeye karar verdi. Ilıcalı, Ali Koç’un yapılacak seçimi kazanması halinde Koç’un yönetiminde yer alacak.

ILICALI, HULL CITY’NIN SAHİBİ
Ali Koç’un yönetiminde yer alması beklenen Acun Ilıcalı, Ocak 2022’den bu yana İngiltere Championship takımlarından Hull City’nin sahibi. Ligi 70 puanla 7. sırada tamamlayan Hull City, 3 puanla play-offu kaçırdı. Ilıcalı’nın Premier Lig hayallari bir sonraki turda deneyecek.

SEÇİM NE ZAMAN?
Fenerbahçe’de başkanlık seçimi 30 – 31 Mayıs 2024 tarihlerinde, yeterli çoğunluk sağlanamaması halinde ise 8 – 9 Haziran 2024 tarihinde yapılacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.