Usta Gazeteci Uğur Dündar’a D&R’daki ilk imza gününde büyük ilgi!

Usta gazeteci ve televizyoncu Uğur Dündar, Gökmen Ulu ile birlikte D&R İstinye Park’ta imza günü düzenledi. Gazeteci Gökmen Ulu’nun Uğur Dündar’ın yaşamını bütün yönleriyle anlattığı kitabı “Uğur Dündar / Olağanüstü Bir Hayat”ın imza gününe yoğun ilgi gösteren sevenleri, Dündar’a kitaplarını imzalatırken usta gazeteci ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Türk basınının duayen ismi Uğur Dündar’ın hayatını tüm yönleriyle anlatan “Uğur Dündar / Olağanüstü Bir Hayat” için D&R İstinye Park’ta imza günü düzenlendi. 8 Aralık Pazar günü Uğur Dündar ve Gökmen Ulu’nun katılımıyla gerçekleşen etkinlik, her yaştan okuru bir araya getirdi. Uğur Dündar ve Gökmen Ulu düzenlenen imza gününde sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşırken kitaplarını imzalatmak için uzun kuyruklar oluşturan hayranları, Dündar ve Ulu ile bol bol fotoğraf çektirdi.

blank

Kitap hakkında

Gökmen Ulu’nun kapsamlı araştırmalar ve hem Uğur Dündar hem de onu tanıyan, onunla çalışmış kişilerle yaptığı görüşmeler sonucunda hazırladığı kitap, Uğur Dündar’ın yaşamının bilinen ve bilinmeyen evrelerine ayna tutuyor. Gazetecilik ve televizyonculuk yaşamında karşılaştığı engeller ve kendisine destek olanlar, tanık olduğu ilginç ya da rahatsız edici sayısız olay da bu kitapta kendine yer buluyor. Uğur Dündar’ın Türkiye’nin en güvenilir, en sevilen gazetecilerinin başında gelmesini nelerin sağladığı, bir halk kahramanına nasıl dönüştüğü Gökmen Ulu’nun sürükleyici çalışmasıyla okura sunuluyor. Bekir Coşkun’dan İlker Başbuğ’a, Metin Akpınar’dan Müjdat Gezen’e, Halit Kıvanç’tan Yılmaz Özdil’e kadar pek çok tanınmış isim de kitaba anıları ve gözlemleriyle renk katıyor.
Uğur Dündar’ın çocukluk yıllarına, ailesine, meslek yaşamına ve bugününe ait çok sayıda fotoğraf da kitapta yer alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.