Sermiyan Midyat’ın talebine mahkemeden ret kararı çıktı

Eski sevgilisi Sevcan Yaşar hakkında tedbir kararı aldırmak isteyen Sermiyan Midyat’a mahkemeden ret kararı çıktı. Mahkeme, “Şiddete dair yeni bir kanıt yok.” diyerek oyuncunun talebini geri çevirdi.

Sermiyan Midyat ve eski sevgilisi Sevcan Yaşar olaylı bir şekilde ayrılmıştı. İkili arasındaki sular, darp iddialarıyla epey bulanmıştı. Midyat’ın Yaşar’ı darp ettiği öne sürülmüş ve taraflar birbirlerinden karşılıklı olarak şikayetçi olmuştu.

MAHKEMEDEN RET

Sermiyan Midyat ise eski sevgilisinin hem kendini hem de ailesini iletişim araçlarıyla taciz ettiğini öne sürerek bir aylık tedbir kararının uzatılmasını talep etti. Fakat mahkeme, ünlü oyuncunun talebini geri çevirdi. Ret kararındaki gerekçe ise, oyuncunun herhangi bir yeni şiddet uygulanma tehlikesinin devam ettiğine dair bir kanıt ileri sürmemesi oldu.

blank

NE OLMUŞTU?

Birlikte yaşadığı oyuncu eski kız arkadaşı Sevcan Yaşar’ı darbettiği iddia edilen oyuncu Sermiyan Midyat hakkında, “Kasten yaralama”, “Zincirleme tehdit” ve “Zincirleme hakaret” suçlarından 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

Aynı iddianamede Sevcan Yaşar hakkında da, “Kasten yaralama” suçundan 1 yıla kadar ceza istenmişti.

İddianame, İstanbul Anadolu 25. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilerek duruşma günü verilmişti.

SEVCAN YAŞAR DA KASTEN YARALAMA SUÇUNDAN YARGILANACAK

Doktor raporuna göre olay günü Sevcan Yaşar’ın da müşteki şüpheli Sermiyan Midyat’ı basit tıbbi müdahale ile giderilecek şekilde yaraladığı kaydedilen iddianamede, Midyat’ın birden çok kez hakaret ve tehdit suçlarını işlediği ifade edilmişti.

Tarafların birbirinden karşılıklı şikayetçi oldukları belirtilen iddianamede, müşteki şüpheli Sermiyan Midyat ve müşteki şüpheli Sevcan Yaşar’ın atılı suçlardan talep edilen hapis cezaları ile cezalandırılmaları istenmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.