Burcu Biricik: Bir yıldır pijamayla ve makyajsız geziyorum

Kırmızı Oda dizisinin oyuncusu Burcu Biricik, Cihangir’de objektiflere takıldı. Biricik, muhabirlerin yasakları hatırlatması üzerine ise, “HES kodumuzla giriş yaptık” dedi.

Şimdilerde TV8’deki Kırmızı Oda dizisiyle fırtınalar estiren Burcu Biricik, Cihangir’de iki kız arkadaşıyla yürürken görüntülendi. Başarılı oyuncu, eşi Emre Yetkin’i soran muhabirlere “Emre yok, kız kıza çıktık” yanıtını verdi. Pandemi döneminin kendisini zorladığını söyleyen Biricik, “Yine de çok şükür her şey yolunda. Şartlara alışmaya çalışıyoruz” dedi.

Burcu Biricik ve arkadaşları daha sonra bir mekana girdi. Pandemi kısıtlamaları nedeniyle müşteri kabul etmemesi gereken mekanda bir süre oturan ekip, içeriden saat 23.00’te çıktı.

blank

Biricik, yasaklar hatırlatıldığında şöyle dedi:

“Hepimiz test yaptırmıştık. Negatif olduğumuz için gönül rahatlığıyla buluştuk.”

Öte yandan oyuncu Burcu Biricik, özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Estetik hakkında konuşan Biricik, “31 yaşımdayım ama son zamanlarda yaşlandığımı düşünüyorum. Bir yıldır pijamayla ve makyajsız geziyorum, ondandır belki” demişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.