Tolga Karel’den sevgilisine şiddet uygulayan Sermiyan Midyat’a: S..tirsin gitsin!

Bir dönem Türkiye’nin en çok aranılan isimlerinden olan ve ani bir kararla oyunculuğu bırakıp ABD’ye yerleşen Tolga Karel, sevgilisine şiddet uyguladığı yönünde çıkan haberlerle gündem olan Sermiyan Midyat’a verdi veriştirdi.

Yaprak Dökümü dizisiyle yıldızı parlayan Tolga Karel, 2016 yılında ABD’ye yerleşerek tır şoförlüğü yapmaya başlamıştı. Karel, Türkiye’den uzak kalsa da sık sık gündeme dair yorum yapmaktan geri kalmıyor.

Karel, geçtiğimiz günlerde ABD’de çektiği videoyla ABD’yi kötüleyen Sermiyan Midyat’ı eleştirdi.

blank

“GEL ONU ABD’DE YAP”

Sosyal medya hesabından kendisine konuyla ilgili fikrini soran takipçisine yanıt veren Karel, eleştirinin dozunu kaçırdı. İşte Karel’in o paylaşımı;“S….n gitsin. Yaranmak için ne yapacağını şaşırmış. Türkiye’de kadın dövdün geziyorsun gel onu ABD’de yap bakalım nerenden ne alıyorlar!”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.