Sen Çal Kapımı’nın yıldız ismi Hande Erçel yeni pozuyla beğeni topladı

Sen Çal Kapımı’nın Eda’sı olarak ekranlarda boy gösteren güzel oyuncu Hande Erçel yeni pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncunun yeni karesi hayranlarını adeta mest etti. Doğal halleri ile dikkat çeken oyuncunun fotoğrafına ilgi büyük oldu.

Fox TV’nin iddialı dizilerinden Sen Çal Kapımı’nın başrol oyuncularından Hande Erçel, sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Güzelliği ile dikkat çeken ekranların gözde oyuncusunun dağınık saçlarıyla verdiği yeni pozu hayranları tarafından çok beğenildi.

Sosyal medyayı aktif kullanan Hande Erçel, takipçilerini pozsuz bırakmadı. Geniş bir hayran kitlesine sahip 27 yaşındaki oyuncunun Instagram story’sinden sevenlerine sunduğu yeni karesi büyük beğeni topladı.

Instagram’ında 19 milyon 600 bin takipçisi bulunan Hande Erçel’in doğal güzelliğini konuşturduğu dağınak saçlarıyla hayranlarına sunduğu yeni fotoğrafı takipçilerinden tam not aldı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.