Sen Çal Kapımı ve Baraj dizileri ceza almaktan kurtulamadı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu RTÜK televizyon ekranlarında yayınlanan birçok yapıma ceza kesti. Özellikle son zamanlardaki sahneleriyle sosyal medyada da adından bir hayli söz ettiren Sen Çal Kapımı ve Baraj dizileri ceza almaktan kurtulamadı. RTÜK Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in yer aldığı Sen Çal Kapımı’ya “Türk aile yapısına aykırı olduğu” gerekçesiyle idari para cezasına çarptırdı.

RTÜK birçok televizyon programı ve diziye ceza kesti. Fox Tv ekranlarında yayınlanan Baraj ve Sen Çal Kapımı dizileri Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun radarına girmekten kurtulamadı. Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinde jakuzi ve duş sahnesi tepki çekmiş ve sosyal medyada tartışılmıştı.

blank

SEN ÇAL KAPIMI VE BARAJ’A CEZA

FOX’un “Sen Çal Kapımı” dizisine “masaj, jakuzi ve duş sahnelerinin erotik nitelikte olduğu” ve “Türk aile yapısına aykırı olduğu” gerekçesiyle, “Baraj” dizisinde de “Toplumsal cinsiyet eşitliğine ters düşen, kadınlara yönelik baskıları teşvik eden ve kadını istismar eden nitelikte yayın yapıldığı” gerekçesi ile idari para cezası verildi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.