Oğuzhan Koç: Bir dönem müezzinlik yaptım

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç yaptığı açıklamayla hayranlarını şaşırttı. Son dönemde yeni sevgilisi Demet Özdemir ile yaşadığı aşk ile magazin gündeminden düşmeyen Oğuzhan Koç müezzinlik açıklamasıyla dikkat çekti. Koç: “İki sene ramazan aylarında ezanı ben okudum” diyerek geçmiş yıllarda müezzinlik yaptığını dile getirdi.

Son dönemin popüler isimlerinden Oğuzhan Koç kendisi ve geçmişi hakkında birçok soruyu yanıtladı. Doğduğun Ev Kaderindir’in başrol oyuncusu Demet Özdemir ile aşk yaşayan Oğuzhan Koç Hürriyet’e açıklamalarda bulundu.

blank

BİR DÖNEM MÜEZZİNLİK YAPTIM

Oğuzhan Koç: “Bir dönem müezzinlik yaptığın doğru mu?” sorusuna: “Bursa’da oturduğumuz site biraz şehrin dışındaydı. Sitenin bir mescidi vardı. Komşumuz hoca amca çok yaşlıydı. Bir gün “Sesin çok güzel, sana bildiklerimi öğreteyim, ramazanda ezanları sen okursun” dedi. Kabul ettim. İki sene ramazan aylarında ezanı ben okudum.” yanıtını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.