Şanlıurfa’da 6 katlı bir bina yıkıldı! Yüksek katlı binalar ardı ardına yıkılıyor!

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin hissedildiği Şanlıurfa’da, 6 katlı bir binanın yıkılma anları saniye saniye cep telefonu kameralarına yansıdı. Öte yandan, Şanlıurfa’da birden fazla yüksek katlı binanın aynı şekilde yan yana yıkıldığı da iddia edildi.

YouTube video

Şanlıurfa’da 6 katlı bir bina, yıkılmadan önce saniye saniye cep telefonu kameralarına yansıdı.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17 sıralarında meydana gelen 7,4 büyüklüğünde deprem, Şanlıurfa’dan da hissedildi. Yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen o deprem ise binlerce binanın yıkılmasına sebep oldu.

YÜKSEK KATLI BİNALAR ARDI ARDINA YIKILIYOR!
Şanlıurfa’da kameralara yansıyan başka bir görüntüde, 6 katlı bir binanın saniye saniye yıkılışı kaydedildi. Öte yandan, gece saatlerinde çekilen başka bir videoda ise yüksek katlı birden fazla binanın ardı ardına yıkıldığı belirtildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.