Bendeniz’in Best Of albümünün nostalji kokan ikinci bölümü beğeni yağmuruna tutuldu

Hit olmuş şarkıları, güçlü sesiyle Türkçe pop müziğinin akıllara kazınan ismi Bendeniz, yeni ve sabırsızlıkla beklenen albümü ‘Best Of Bendeniz Vol 2’yi geçtiğimiz hafta müzikseverlerin beğenisine sundu.

İlki 2018 yılında yayınlanan Best Of albümünün nostalji kokan ikinci bölümü beğeni yağmuruna tutuldu. Dünden bugüne en sevilen parçalarını derlediği albümüyle fırtınalar estiren başarılı sanatçı, bir döneme damgasını vuran şarkılarının yeni versiyonuyla hayranlarından tam not aldı. Müzikseverleri fazlasıyla mutlu eden düzenlemelerle bezeli Bendeniz şarkılarının güncel yorumları dijital platformlarda da yerini alır almaz büyük ilgi gördü.

blank

“UNUTULMA KORKUM HİÇBİR ZAMAN OLMADI”

Birbirinden başarılı şarkılarıyla adından bir kez daha söz ettiren Bendeniz, taze albümü hakkında duygularını paylaştı. “Gerçekten bizi çok özlemişler hepsinin gözünde bunu görüyorum. Best Of Bendeniz Vol 2 albümüm çok sevildi. Bu kadarını ben bile tahmin etmedim. Albümdeki şarkılarımın çoğu slow parçalar… Şunu anladım ki hitlerim kadar duygusal şarkılarımla da iz bırakmışım.” İfadelerine yer verdi. Yıllar geçmesine rağmen unutulmayan başarılı sanatçı bunun sırrını ise “Göz önünde olmayı sevmiyorum. Unutulma gibi bir korkum hiçbir zaman olmadı. Zihinlerde yer edinen şarkılar yapınca böyle oluyor. Birçok şarkım hit…Kendime zaman ayırıyorum ki size güzel işler çıkartayım.” sözleriyle anlattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.