Ruhi Sarı’dan iki film birden

Usta oyuncu Ruhi Sarı, iki yeni sinema filmiyle beyazperdede boy göstermeye hazırlanıyor. Sarı’nın rol aldığı “Kapan” ve “Kafalar Karışık” adlı filmler, aralık ayında seyirciyle buluşacak.

Tiyatro, dizi ve sinemanın en beğenilen isimlerinden Ruhi Sarı şu sıralar setten sete koşuyor. Başarılı yıldızın bu yoğun temposunun nedeni ise iki sinema filminde birden rol alması. Sezonun iddialı projelerinden “Kapan” ve “Kafalar Karışık”ta rol alan Sarı, canlandırdığı sıra dışı karakterlerle sevenlerini şaşırtacak. Başarılı oyuncu, çekimleri bir süredir devam eden, sinemaseverlerin merakla beklediği dram-aksiyon türündeki “Kapan”da Erkan Petekkaya, Öykü Çelik ve Kemal Uçar’la birlikte kamera karşısına geçti. Erkan Petekkaya’nın oynadığı Süleyman karakterinin en güvendiği adamı Çetin’i canlandıran Sarı, “Çetin güçlü bir karakter. Hikayedeki yeri de çok önemli. Bu rolü canlandırmak bana keyif veriyor” dedi.

blank

USTALARLA AYNI SETTE

Ruhi Sarı, komedi türündeki “Kafalar Karışık”ta ise bir mafya üyesi rolünü üstlendi. Ferit adlı karakter için “Çok renkli bir rol. Çekimlerde inanılmaz eğlendim, keyif alarak oynadım” diyen Sarı, bu projede Erkan Can ve Metin Akpınar gibi usta isimlerle aynı seti paylaştı. Başrolde ünlü Youtuber’lar Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin’in oynadığı, evlenebilmek için kız arkadaşının kayıp babasını bulmaya çalışan genç bir adam ve arkadaşlarının hikayesini anlatan “Kafalar Karışık”, 7 Aralık’ta seyirciyle buluşacak. Yönetmen koltuğunda Kudret Sabancı’nın oturduğu, zengin bir adam ve ailesinin yaşadıklarını konu edinen “Kapan” filminin de aralık ayında vizyona girmesi planlanıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.