Engin Akyürek’ten hayranlarını sevindiren haber

Sefirin Kızı'nın Sancar'ı Engin Akyürek'ten hayranlarını sevindiren bir haber geldi. Akyürek'in, bir başka projesi daha ortaya çıktı.

Engin Akyürek, başarılı performansı ve güçlü karakter ile bu sevgiyi hak ettiğini de her zaman ispatlayan isimlerden birisi. Sefirin Kızı dizisiyle yeniden ekrana dönmesi hayranlarını çok mutlu etmişti. Oyuncunun bir başka projesi de ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu Sessizlik isimli bir kitap yazmıştı. Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu’nun verdiği bilgiye göre, bu kitap İspanyolca’ya çevrilecek. Alınan bu önemli karar oyuncu adına da son derece önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Güney Amerika’da çok sevilen ünlü oyuncunun kitabının İspanyolca yayınlanması bu bölgedeki hayranları arasında çok konuşulacak ve büyük bir olay olacaktır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.