Rihanna sonunda Beatles’ı geçti

Rihanna ‘Work’ ile kırılması zor rekorun yeni sahibi oldu. Rihanna’nın Drake ile ortak yapımı Work, Billboard Hot 100 listesinin zirvesindeki 9. haftasına girdi. ANTI’nin çıkış parçası Work’ün bu inanılmaz başarısı, Rihanna’yı müziğin en büyük isimlerinin arasına yerleştirdi. Son olarak en çok 1 numaralı şarkıya sahip sanatçılar arasında Michael Jackson’ı geçen RiRi, Work’ün 9 haftadır liste başı olmasıyla Beatles’ın “Zirvede en uzun süre kalan 2. sanatçı” unvanını elinden aldı.

Kariyerinin başından beri Billboard Hot 100 zirvesini toplamda 60 hafta işgal eden Rihanna, 1 numarada toplam 59 hafta kalmış olan Beatles’ı geçerek listenin başındaki Mariah Carey’e bir adım daha yaklaştı. Zirvede toplamda 79 hafta kalmış olan diva ile arasında sadece 19 hafta olan 28 yaşındaki Rihanna, çağın popüler sanatçıları arasında böylesi bir başarıya ulaşan tek isim oldu.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.