Rihanna, daha 31 yaşında olmasına rağmen 600 milyon dolar sahibi oldu

Hem sesini hem de zekasına kullanan Rihanna, dünyanın en çok kazanan kadın şarkıcısı oldu. Ünlü şarkıcının serveti 600 milyon dolar.

Madonna ve Beyonce gibi isimleri geride bırakarak Forbes’un en çok kazanan kadın şarkıcılar listesinde ilk sıraya oturan Rihanna, daha 31 yaşında olmasına rağmen 600 milyon dolar sahibi oldu.

Peki Rihanna bu parayı nasıl kazandı? Ünlü şarkıcı şöhretini şarkı söylemeye borçlu olsa da ticari zekasını da iyi kullandı.

Profesyonellerle çalışan ünlü şarkıcı gelir kaynaklarını çoğalttı. Birçok ünlü markanın yüzü olan Rihanna bol kazanç getirecek kontratlara imza attı.

blank

Muhasebecisi yüzünden bir dönem iflasın eşiğine gelen şarkıcı, muhasebecisinden bile yasal yollarla 10 milyon dolar kazanmayı bildi.

Emlak yatırımlarının yanı sıra sosyal medya hesabını da paraya çeviren ünlü yıldız ürün tanıtımlarıyla servetine servet kattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.