Zara, İzmir Bergama’nın Asklepion Antik Tiyatrosu’nda muhteşem bir konsere imza attı

Geçtiğimiz akşam 83.Bergama Kermesi kapsamında muhteşem bir konsere imza atan Zara, seyircilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Konserin en güzel anlarından biri ise, Zara’nın kendi ismini taşıyan bebek Zara ile buluştuğu anlar oldu.

İzmir Bergama’nın Asklepion Antik Tiyatrosu’nda gerçekleşen Zara konserinde binlerce kişi vardı. Çevre illerden de gelip konser alanını doldurarak dakikalarca Zara tezahüratları yapan seyirciler, ünlü sanatçının muhteşem konseriyle unutulmaz bir gece yaşadı.

blank

Atatürk’ün 1937 yılında talimatıyla başlayan ilk yerel kermes olan Bergama Kermesi’nin 83. yılında sahneye çıkmaktan büyük gurur duyduğunu belirten Zara, konser bitiminde dakikalarca ayakta alkışlandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.