Tepki çeken hareket… Cenazeye Selen Görgüzel pozu damga vurdu!

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden usta sanatçı Enis Fosforoğlu’nun Kadıköy Moda Camii’nde kılınan cenaze namazına Hamdi Alkan-Selen Görgüzel çifti damga vurdu.

71 yaşında hayatını kaybeden Enis Fosforoğlu için düzenlenen cenaze töreninde Hamdi Alkan ile eşinin ilginç bir görüntüsü objektiflere takıldı. Hamdi Alkan, tabuta sarılıp gözyaşı döken eşi Selen Görgüzel’i telefonla çekerken, o anlar fotoğraflandı.

blank

Ünlülerin cenazelerinde fotoğraf çekme merakı Enis Fosforoğlu’nun cenazesinde ilginç bir durum yaşandı. Hamdi Alkan’ın eşi Selen Görgüzel tabuta sarıldı. O anlarda da eşi Hamdi Alkan eşinin tabuta sarıldığı anları fotoğrafladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.