Reklam gelirleri yarıya indi! Twitter’da sert düşüş

Son dönemde yapılan değişiklikler ve kullanıcıların bu duruma tepkisiyle gündemde olan sosyal medya platformu Twitter’ın gelirlerinde sert düşüş yaşanıyor. Twitter’ın sahibi Elon Musk, reklam gelirlerinde yüzde 50 azalma olduğunu bildirdi.

Tesla ve SpaceX’in kurucu CEO’su Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter’ı satın aldığından beri çok fazla değişikliğe gitti ve platform, ciddi kan kaybına uğradı. Son olarak reklam gelirlerinin de yarı yarıya düştüğü öğrenildi.

Twitter’da bir kullanıcının paylaşımına yanıt veren Musk, “Reklam gelirindeki yaklaşık yüzde 50 düşüş ve ağır borç yükü nedeniyle hala eksideyiz. Başka bir şeye odaklanmadan önce pozitif nakit akışına ulaşmalıyız” ifadelerini kullandı.

İLK BİN ŞİRKETİN YARISI ÇEKİLDİ
CNN’de yer alan habere göre; uzmanlara göre Musk’ın Twitter’ı satın almasından bu yana platforma en çok reklam veren ilk bin şirketin neredeyse yarısı Twitter’dan çekildi.

Twitter son olarak, uygulamayı ücretsiz kullananlara getirilen görüntüleme kısıtlamaları yüzünden tepki çekti. Musk, kullanıcılardan gelen tepkiler üzerine görüntüleme sayısını artırdıklarını duyurdu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.