Photoshop mu azim mi? Hande Erçel’in zayıflığı olay oldu!

Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızı Hande Erçel, günden güne zayıflıyor. Kariyerinin ilk yıllarında daha balık etli olan Erçel, adeta bir deri bir kemik kaldı. Hande Erçel sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla hayranlarını korkuttu.

YouTube video

Güzel oyuncu Hande Erçel giderek zayıflıyor. Son dönemin parlayan yıldızlarından Hande Erçel değişimi ile de dikkat çekiyor. Kariyerinin ilk yıllarında daha balık etli olan Hande Erçel adeta bir deri bir kemik kaldı. Son dönemin en çok konuşulan oyuncularından olan Hande Erçel yine sosyal medyanın ilgi odağı oldu.

blank

Hande Erçel sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla hayranlarını korkuttu. Hande Erçel’in aşırı zayıf haline yorum yağdı. Peki Hande Erçel gerçekten zayıfladı mı yoksa fotoğraflarda photoshop mu var?

Hande Erçel’in eski halini bilen hayranları “Sana ne oldu?” demeden edemedi…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.