Jülide Ateş’li 40 programı dünyaya açılıyor

Yapımcılığını BBO yapım Şafak Bakkalbaşıoğlu ve Mahperi Altun Uçar’ın üstlendiği ve Haber Global ekranlarında Jülide Ateş’in sunumuyla perşembe geceleri ekrana gelen her bölümü ile gündem yaratan program şimdi de Romanya’da yayına girmeye hazırlanıyor.

YouTube video

TÜRK FORMATÇILARININ BÜYÜK BAŞARISI

Tasarımı Türk format şirketi BBO Yapım’a ait olan program geçtiğimiz senelerde Mip Format fuarında gösterime girdi ve fuarda tarihinde dünya genelinde de ilk gösterime giren talk show olma özelliğine sahip olarak büyük bir başarıya imza attı. Format başta Almanya, İngiltere ve İrlanda olmak üzere yurt dışına satışı gerçekleşti. Şimdilerde de Romanya’da yayın hayatına başlıyor. Romanya Kanal D kanalında yayınlanacak programın sunuculuğunu ülkenin en tanınmış sunucularından Denise Rifai üstlenecek. Programın ilk bölüm konuğu şimdiden ülkenin en önemli siyasi isimlerinden olacağı konuşuluyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.