Öz amcasını ölümle tehdit eden Berdan Mardini’nin Survivor’dan kazanacağı ücret belli oldu!

Öz amcası Şahin Karademir’i ölümle tehdit eden ünlü türkücü Berdan Mardini’nin 2015 yılından bu yana TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasında haftalık olarak kazanacağı ücret dudak uçuklattı.

2015 yılından bu yana TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden ve böylece Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yarışma programları arasına dahil olan Survivor’da 2023 heyecanı başlarken yarışmacıların haftalık olarak ne kadar kazanacağı da belli oldu. Ünlü türkücü Berdan Mardini’nin haftalık olarak kazanacağı ücret dudak uçuklatarak herkesi hayretler içinde bıraktı.

Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yarışma programı Survivor’da 2023 heyecanı başladı. Bu yıl format değişikliğine giden ve ünlüler ile gönüllülerin yanına bir de fenomenleri ekleyen yarışmada, yarışmacıların bölüm başına aldıkları paralar da belli oldu.

Survivor 2023’ün ilk yarışmacısı şarkıcı Berdan Mardini oldu

ÖZ AMCASINI TEHDİT ETMİŞTİ!
Üç ayrı takımda birbirinden farklı isimlerin yer alacağı yarışmada en çok parayı kazanan isim türkücü Berdan Mardini oldu.

Öz amcası Şahin Karademir’in ‘beni öldürmek istiyor’ açıklamasıyla gündeme gelen daha sonrasında ise eski eşi Fatoş Yelliler hakkındaki bir soruya canlı yayında sinirlenerek “Allah belalarını versin…” açıklamasında bulunan ünlü türkücü Berdan Mardini’nin Survivor’da kazanacağı ücret herkese ‘yok artık’ dedirtti.

Ünlü isimlerin haftalık olarak kazacağı ücretler şu şekilde:

Zeynep Alkan – 30 BİN TL

Seçkin Piriler – 30 BİN TL

Barış Telli – 30 BİN TL

Alper Rende – 45 BİN TL

Halil İbrahim Göker – 45 BİN TL

Elanur – 45 BİN TL

Chaby Han – 45 BİN TL

Kürşat Juan – 45 BİN TL

Murat Eken – 50 BİN TL

Ümit erdim – 60 BİN TL

Yusuf Güney – 95 BİN 600 TL

Berdan Mardini – 180 BİN TL

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.