Aşk-ı Memnu filminde Behlül için kamera karşısına geçecek isim Ekin Koç oldu

Dönemin fenomen Aşk-ı Memnu tekrar film olarak çekilecek. Filmde Bihter karakterine Farah Zeynep Abdullah hayat verecekken, Behlül karakter içinse kimsenin beklemediği bir isim açıklandı. O ismi duyanlar “Kıvanç’ın yerini alamaz” yorumları yaptı.

Halit Ziya Uşaklıgil’in romanı Aşk-ı Memnu yeniden sevenleriyle buluşuyor. Bir dönemler Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerinde oynadığı dizi izlenme rekorları kırmıştı. Dizi olarak çekilen roman bu kez beyaz perdeye taşınıyor. Başrollerinde ise Farah Zeynep Abdullah ve… Duyunca çok şaşıracaksınız!

blank

AŞK-I MEMNU FİLMİNİN BAŞROLÜ ŞAŞIRTTI

Sinema filmi olarak çekilecek olan Aşk-ı Memnu dizisi için isimler netleşmeye başladı. Bihter karakteri için Farah Zeynep Abdullah’la anlaşan yapım Behlül içinse kimsenin beklemediği o ismi kadroya dahil etti.

FİLM İÇİN BEHLÜL BULUNDU

Aşk-ı Memnu filminde Behlül için kamera karşısına geçecek isim Ekin Koç oldu.

Başarılı projeleriyle adından söz ettiren Ekin Koç’un Behlül karakterine can vereceği iddia edildi. Herkes sarışın Behlül beklerken Ekin Koç şok etkisi yaratacak.

FİRDEVS HANIM KİM OLACAK?

Gözler bu kez Firdevs Hanım’a döndü. Firdevs karakteri için henüz bir isim ortaya atılmadı. Peki sizce Ekin Koç, Kıvanç Tatlıtuğ’u unutturabilir mi?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.