Orhan Gencebay’dan ‘öldü’ haberlerine açıklama

Dün sosyal medyada öldü haberleri yayılan Orhan Gencebay’dan konuya ilişkin açıklama geldi. Gencebay, yayılan haberin art niyetli yapıldığını söyleyerek “Allah’ın izniyle sağlığım yerinde kale gibiyim. Tüm gönül dostlarıma, canlarıma, en candan sevgi ve selamlarımı yolluyorum. Berhudar olsunlar, Orhan baba iyidir” şeklinde konuştu.

Sosyal medya dün sanatçı Orhan Gencebay’ın öldüğüne ilişkin haberle çalkalandı. Söz konusu söylenti ilk olarak sanatçının ailesi tarafından yalanlandı. Ardından Orhan Gencebay’dan açıklama geldi.

78 yaşındaki Orhan Gencebay, “Sevgili gönül dostlarım ve tüm sevenlerim, hakkımda “Orhan Gencebay öldü” diye hızla yayılan haber tamamen asılsız ve art niyetle yapılmış olduğunu düşündüğüm bir haberdir. Allah’ın izniyle sağlığım yerinde kale gibiyim. Gerçek ve güzel haberlerle anılmak üzere sevgiyle kalın” açıklamasını yaptı.

‘HENÜZ VADEMİZ DOLMAMIŞ’

Gencebay, açıklamalarına şöyle devam etti.

Orhan Gencebay, “Şükürler olsun, gayet iyiyiz. Henüz vademiz dolmamış, Rabbim bilir. Rabbimize teslim olan biriyiz. O ne derse o olur. Şükürler olsun. Gayet iyiyiz. Merak edenlere buradan en candan sevgi ve selamlarımı yolluyorum, berhudar olsunlar. Birileri demek ki böyle bir şaka yaptı. Ağır bir şaka. Ama biz bunlara yaşamımız boyunca 15-20 defa yaşandı, alıştık. Daha önce de yaşadık bunları, oluyor böyle şeyler. Şu an sağlığımız iyi. Tüm gönül dostlarıma, canlarıma, en candan sevgi ve selamlarımı yolluyorum. Berhudar olsunlar, Orhan baba iyidir” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.