Bakımına özen gösteren babalar için Remington’dan en güzel 3 hediye

Babalar günü için hediyenizi halen seçmediyseniz önerimiz, babanızın kişisel bakımını keyifli hale getirecek, dünyanın lider markası Remington’dan son teknolojiye sahip bir tıraş makinesi.

Kişisel bakımın lider markası Remington’ın, bakımına özen gösteren babalar için, birçok farklı hediye seçeneği bulunuyor. Tıraş makineleri, saç ve sakal şekillendiricilerden oluşan Remington erkek bakım cihazları koleksiyonu, babanızın klasik bakım rutininin yanı sıra yeni bir tarza kavuşmasını da sağlayacak. İşte onlarca model arasında Remington’un babalar günü için seçtiği 3 farklı model önerisi…

Remington’ın en yeni serisi olan Omniblade serisi, özel kesim ve dokulu bıçak dizaynı ile pürüssüz bir tıraş deneyimi sağlıyor. Hem keyifli hem de son derece pratik ve konforlu bir tıraş imkanı sunan Omniblade, diğer tıraş makinelerinden farklı olarak 0,15 mm kısalığında kesim yapabilme yeteneğine sahip. Üstelik 5 yıla kadar dayanan bıçakları ile sürekli değişim derdini ortadan kaldırıyor.

Diğer bir ürün ise T-Serisi Ultımate Hassas Sakal Kesme Makinesi. Sakalını, saç çizgisini ve ensesini kusursuz bir şekilde kısaltmak ve şekillendirmek isteyenler, T-Serisi Ultimate Hassas Sakal Kesme Makinesi’ni çok sevecek. Modifiye edilmiş boyun kısmı, işlem sırasında düzeltilen bölgeyi daha rahat görmeyi sağlarken, çıkartılıp ters yönde de takılabilen T-bıçak ise saçı veya sakalı her seferinde güvenli ve kontrollü bir biçimde düzeltebilmek için yakın ve hassas kesim olanağı sunuyor.

Remington, saçına özel ilgi gösteren babalar içinse Quıckcut Saç Kesme Makinesi’ni öneriyor. Farklı saç stilleri için sahip olunması gereken tam teşekküllü bir bakım aracı olan Remington QuickCut saç kesme aleti, 1.5 – 15 mm arasında farklılık gösteren dokuz tarak içeriyor. Düzeltme, sivriltme ve kırpma için uygun olan bu çok yönlü saç kesme aleti, istenilen görünümü elde etmek için ihtiyaç olan her şeye aynı anda sahip. Son dakikada bir saç kesimi ihtiyacı halinde dahi, on dakikalık hızlı şarjı ile istenilen tarzı elde etmeyi mümkün kılıyor. Kullanışlı bir saklama çantasına sahip olan ve kablosuz çalışma kapasitesiyle 4 saat kesintisiz kullanıma imkan sunan Remington QuickCut, nerede olursanız olun bakımlı kalmak için ideal bir seyahat arkadaşı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.