Nurgül Yeşilçay’ın Cem Özer ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu içini ilk kez döktü

Nurgül Yeşilçay'ın oğlu Osman Nejat Özer, annesinin ününden ötürü rahat hareket edemediğini söyleyerek “Eskimiş ayakkabılarımı giyemiyorum. Ya fotoğraflarımı çekerlerse diye” dedi.

Oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın komedyen- oyuncu Cem Özer ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Osman Nejat Özer, içini ilk kez döktü.

Nurgül Yeşilçay’ın sosyal medya hesabından oğluyla ile renkli paylaşımlarında sürekli ‘ergen’ diye bahsettiği Özer, Bebek’te yürüyüş yaparken objektiflere takıldı. Bugüne kadar kameralara konuşmaktan kaçınan 15 yaşındaki Özer, bu kez röportaj teklifini geri çevirmedi. Ünlü bir anne ve babanın çocuğu olmanın zor taraflarından bahseden Özer, “En basitinden bir mekâna gittiğiniz zaman hemen magazincileri çağırabiliyorlar. Çok taciz ediyorlar. Annem eskimiş ayakkabılarımı giymeme izin vermiyordu. Ya sokakta beni çekerlerse diye. Hiç rahat edemiyorsunuz” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.