Nurgül Yeşilçay gelen zamlardan sonra bir günde yaşlandı

Türkiye, yeni güne adeta zam yağmuruna uyandı. Pasaport, vize harcı, noter ücretine yüzde 50 zam yapılırken yurt dışından getirilen telefon kaydı yüzde 230 zamla 20 bin TL’ye akaryakıtta da KDV oranı yüzde 18’den yüzde 20’ye yükseltildi. Gelen zamlara yaşlılık efektiyle gönderme yapan oyuncu Nurgül Yeşilçay, “Vergiler, zamlar günaydın” notunu paylaştı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararlara göre; noter, pasaport ve vize harçlarında yüzde 50 zam yapıldı.

Mal ve hizmetlere uygulanacak Katma Değer Vergisi (KDV) oranları yeniden belirlendi. KDV, yüzde 18 olan ürünlerde yüzde 20’ye, yüzde 8 olan ürünlerde ise yüzde 10’a çıkarıldı.

blank

Sabah kalktığında bu zamları gören oyuncu Nurgül Yeşilçay Instagram’da efektle kendisini yaşlandırarak başörtüsü taktığı fotoğrafını “Vergiler, zamlar günaydın” notuyla paylaştı.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.