Nurgül Yeşilçay dizi setinde saçlarını ütü ile düzleştirdi

Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, rol aldığı dizinin setinde sahnesine hazırlanırken, saçlarını ütü ile düzleştirdi. Ünlü oyuncu, geçmişte yaygın olarak yöntemle takipçilerini geçmişe götürdü.

‘Veda Mektubu’ adlı dizide ‘Alanur’ karakteriyle büyük bir beğeni toplayan Nurgül Yeşilçay, 2,7 milyon takipçili hesabından sık sık paylaşımlar yapıyor. Başarılı oyuncu setten eğlenceli anlarına da sosyal medya hesabında yer veriyor.

blank

SAÇLARINI ÜTÜ İLE DÜZLEŞTİRDİ
Nurgül Yeşilçay bu kez dizideki çok beğenilen saçlarının sırrını verdi. Ünlü oyuncu, sette kaldırımda saçlarına ütü yaptırdığı anları paylaştı. O anlara ise, “Alanur’un saçlarını çok beğendiğinizi söylüyorsunuz! Sırrımızı açıklıyoruz.” notunu düştü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.