Nestlé’den yepyeni bir lezzet

Türkiye’nin ilk sürülebilir kakaolu fındık kreması Chokella’nın lezzeti tam tahıllı gevreklerle buluşuyor! Besin değerleri ve lezzetiyle öne çıkan Nestlé Kahvaltılık Gevrekler, tam tahıl ve fındığı, Nestlé Chokella’nın enfes lezzetiyle bir araya getiriyor.

1968 yılında Türkiye’yi ilk sürülebilir kakaolu fındık kreması Chokella ile tanıştıran Nestlé, 150 yılı aşkın gıda uzmanlığı ile Nestlé Chokella’nın lezzetini, tam tahıllı besleyici gevreklerle buluşturdu. Pratik ve hızlı kahvaltı alternatifleri sunan Nestlé Kahvaltılık Gevrekler, günün yoğun koşuşturmacasına zinde bir başlangıç yapmak isteyen ailelere keyifle tüketebileceği Chokella Kahvaltılık Gevrekler’i sunuyor.

İçi kakao ve fındık aromalı tahıl gevreği Chokella Kahvaltılık Gevrekler, eşsiz lezzetiyle, sıradan kahvaltıları eğlenceli hale getiriyor! 280g ve 380g olmak üzere 2 farklı gramajı bulunan Nestlé Chokella Kahvaltılık Gevrekler %30 oranında tam tahıl içeriyor.

Tüm aile bireylerinin severek tüketebileceği, Türkiye’nin ilk tam tahıllı kakaolu ve fındık aromalı tahıl gevreği, şimdi Migros mağazalarında.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.