Profesyonellerden Nestlé 1927 Kuvertür serisine övgü

Nestlé Professional, Nestlé 1927 Kuvertür serisini çikolatanın ustalarıyla buluşturdu.

Dünyanın lider beslenme, sağlık ve iyi yaşam şirketi Nestlé’nin ev dışı tüketim sektöründeki uzman iş birimi Nestlé Professional, profesyonellere sunduğu çözümlerle sektörde farkını ortaya koyuyor. Nestlé Professional’in en bilinen markalarından Nestlé 1927 Kuvertür serisi de, çikolata ustalarının vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin ilk çikolata fabrikasını kuran Nestlé, 1927 yılında Feriköy’de kapılarını açan fabrikanın anısına yaratılan Nestlé 1927 Kuvertür serisini lezzet ustalarıyla buluşturdu. Nestlé 1927 Kuvertür ailesi, usta işi reçetesiyle çikolata ustalarının beğenisini topladı. Tüketicilerin tatlı üzerinde bildikleri ve sevdikleri markaları gördüklerinde tercih etmeye daha meyilli olduğu günümüzde, %90 marka bilinirliği ile Nestlé 1927 markası tüketici tercihlerini arttırabilecek güçlü ve ikonik bir marka olarak öne çıkıyor.

Türkiye’de 1927’den beri çikolata denildiğinde akla gelen ilk marka olan Nestlé, 1927 Kuvertür serisi ile şeflere katma değer sağlıyor. Özel ve üstün reçetesinin yanında profesyonel mutfaklarda soğuk mermer uygulamasındaki esnekliği ile şeflerin yardımcısı oluyor. Nestlé 1927 Kuvertür ailesinin uzun süre damakta kalan lezzetinin sırrını, uzun ve yavaş üretim süreci oluşturuyor.

Nestlé 1927 Kuvertür ailesinde; kuvertür sütlü çikolata, kuvertür bitter çikolata ve kuvertür beyaz çikolata yer alıyor. 1927 Kuvertür sütlü çikolata, % 29 kakao % 30 süt kuru maddesi ile damakta kalıcı lezzet bırakıyor. 1927 Kuvertür bitter çikolata, % 56 kakao ile acı tat vermeden ideal bitter lezzetiyle buluşturuyor. 1927 Kuvertür Beyaz çikolata ise ideal şeker ve yağ oranı ile dengeli beyaz çikolata lezzetini sunuyor. Nestlé 1927 Kuvertür ailesi 2,5 kg’lık ağzı fermuarlı paketlerde satışa sunuluyor.

Nestlé Professional hakkında

NESTLÉ PROFESSIONAL,  dünyanın lider beslenme, sağlık ve iyi yaşam şirketi NESTLÉ’nin, ev dışı tüketim sektöründeki uzman olarak çalışmakta olan iş birimidir. Ev dışı tüketim sektörü, restoran, otel, kafe, kantin, ofis ve sinema gibi tüketicilerin yerinde ürün tükettiği, Türkiye’nin ve dünyanın en hızlı büyüyen pazarlarından bir tanesidir. NESTLÉ PROFESSIONAL bu pazarda, var olduğu ürün kategorileri için, müşterilerine yaratıcı, karlı ve ‘daha iyi çözümler’  sunarak, toplam çözüm ortağı olmak ve pazarı büyütmek tutkusuyla 20 seneyi aşkın süredir hizmet vermektedir.

NESTLÉ PROFESSIONAL,  Nescafé marka çatısı altında kahve içecek çözümleri ve Maggi, Docello, Nestlé, Chokella marka çatıları altında yiyecek çözümleriyle pazarda yer almaktadır. NESTLÉ PROFESSIONAL, tüm bu kategorilerle toplam ev dışı tüketim sektöründe lider konumdaki firmalardan bir tanesidir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.