Nazan Şoray: Annem beni kimsesizler yurduna bıraktı

Türk sinaması’nın ve müziğinin sevilen ismi Nazan Şoray hayatı ile ilgili bilinmeyenleri ve merak edilenleri Özlem Esra Ada ile Pembe Masa’da anlattı.

Yıllara meydan okuyan duruşu ile gençlere örnek olan Nazan Şoray yaptığı samimi açıklamalarla yeri geldi güldürdü yeri geldi düşündürdü. Maceracı bir ruha sahip olduğunu söyleyen Şoray çocukluk hayatı ve gençlik yıllarına ait anılarını Özlem Esra Ada’ya anlattı. Yıllar önce yaşadığı bir takıntılı hayran olayını anlatan Şoray o anları anlatırken bile tüylerinin diken diken olduğunu söyledi.

ANNEM BENİ KİMSESİZLER YURDUNA BIRAKTI

Çocukluk dönemine dair bilinmeyenleri anlatan Şoray ‘ Çok fakir bir aileydik özellikle babam ve annem ayrıldıktan sonra annem çalışırken beni kimsesizler yurduna bırakmak zorunda kalırdı. Bu yurt yatılı değildi ama sabah işe giderken beni bırakır akşam alırdı beni oradaki ablalar büyüttü diyebilirim.

blank

YURTTA KALIRKEN ALTIMA İŞERDİM

İlkokul döneminde ilk kez ailesinden uzak kalıp yatılı bir yurt’ta kaldığı günlerden bahseden Şoray ‘ Çok zor bir dönemdi benim için ilk kez ailemden uzak yalnız kalıyordum ve çoğu gece altımı ıslatır ve koşarak bizden yaşça büyük bir ablamız vardı onu uyandırırdım o da sağ olsun yatağı kimse görmeden ters düz yapardı o günler benim için çok zordu’ dedi.

TAKINTILI BİR HAYRANIM VARDI BENİ ÇOK ÜRKÜTÜRDÜ

Ünlü olmaya başladıktan sonra hayranlarının da yakın takibinde olduğunu söyleyen Şoray ‘Bir gün takıntılı bir hayranım evime kadar gelip evimin içine girmiş Allahtan ben o anda evde değildim geldiğimde evin durumunu görünce anladım bunu ve çok ürkmüştüm o evde kalamadım birdaha komşularımın da daha fazla korkmaması için oradan taşındım’.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.