Dubai’de Ferhat Göçer ile uluslararası kutlama

Cumhuriyet’in 99. yılı Dubai’de düzenlenen iş insanları gecesinde kutlandı. Dubai’deki Türk iş insanlarıyla ABD, BAE ve Türki Cumhuriyetler’den gelen birçok iş insanını bir araya getiren etkinlikte Ferhat Göçer sahne aldı. Böylece Cumhuriyet’in 99. yılı da uluslararası bir kutlamaya dönüştü.

Konser maratonuna hız kesmeden devam eden usta sanatçı Ferhat Göçer, Dubai’deki İş İnsanları Gecesi’nde sahne aldı. Geceye Dubai’de yaşayan Türk iş insanlarının yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Kazakistan ve Azerbaycan gibi ülkelerden gelen birçok iş insanı da katıldı. Sahnede geçmişten günümüze tüm şarkılarını seslendiren Ferhat Göçer, Dubai’de unutulmayacak bir konsere imza attı.

blank

Cumhuriyet’in 99. Kuruluş yıl dönümünün de kutlandığı gecede usta sanatçı Göçer, Türk Marşı ve İzmir Marşı’nı da seslendirdi. Marşları Ferhat Göçer ile birlikte hep bir ağızdan söyleyen binden fazla iş insanı Cumhuriyet’in 99.yılını uluslararası bir kutlamaya çevirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.