Yargı, sokak tacizine yönelik farkındalık sahnesi ile çok konuşuldu

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, yayınlanan heyecan dolu yeni bölümüyle yine çok ses getirdi. Dizinin ekrana gelen 42’nci bölümü hem reytinglerde hem de sosyal medya gündeminde zirveye yerleşti.

Yargı, hikayesi ve oyunculuklarıyla olduğu kadar toplumsal konulara duyarlılığı ile de gündem olmaya devam ediyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde yer alan “sokak tacizlerine karşı neler yapılabilir” sahnesi büyük ilgi gördü. Dizide Pınar Deniz’in canlandırdığı Ceylin karakteri sokakta mini etekli bir kadının takip edildiğini anlar. Bunun üzerine kadını takip eden adamı aniden durdurur ve adama adres sorarak onu oyalar, kadının kaçmasını sağlar. Ceylin bu yöntemin bir dikkat dağıtma yöntemi olduğunu Tolga’ya söyler.

Sokak tacizlerine karşı izleyicileri bilinçlendirmeyi amaçlayan ve farkındalık yaratan bu sahne çok konuşularak gündem oldu.

Yargı heyecan dolu yeni bölümleriyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.