Mustafa Şentop ve Derya Yanık nikah şahidi oldu

AK Parti eski Bursa Milletvekili Bennur Karaburun ile Samet Ateş, dünya evine girdi. Çiftin nikah şahitliklerini TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık yaptı.

BURSA (İGFA) – AK Parti eski Bursa Milletvekili Bennur Karaburun ile Samet Ateş, dünya evine girdi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın nikahını kıydığı çiftin nikah şahitliklerini TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Bursa Valisi Yakup Canbolat, AK parti Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, Muhammet Müfit Aydın, Refik Özen, Ahmet Kılıç, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.