Başkan Topaloğlu, Öğrencilerle Mangal Partisinde Bir Araya Geldi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun göreve gelmesi ile birlikte 12 derslikli bir eğitim yuvasına dönüştürülen Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda üniversiteye hazırlanan gençler mangalda buluştu.
Kemer Belediyesi Göynük Günübirlik Piknik Alanında Başkan Necati Topaloğlu’nun düzenlediği etkinliğe, Kemer Belediyesi meclis üyeleri Cumali Afşin ile Mustafa Tıraş, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, kurs müdürü Suat Göv, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Mangal partisinde bir araya gelen gençler, yoğun geçen eğitimlerinin yanında gönüllerince bir gün geçirdiler.
Elleriyle öğrencilere yemek dağıtan Başkan Topaloğlu, daha sonra öğrencilerle tek tek sohbet etti. Halat çekme ve sandalye kapmaca oyunları oynayan öğrencilere Başkan Topaloğlu’da katıldı ve ortaya renkli görüntüler çıktı.
Öğrencilerin zeybek oynama isteğini kırmayan Topaloğlu, sergilediği performansla da öğrencilerden büyük alkış topladı.
Başkan Topaloğlu’nun verdiği mangal partisi, haftaya yapılacak olan üniversite sınavına girecek olan öğrencilere moral oldu.
Mangal partisinde konuşan Topaloğlu, öğrencilere inancının tam olduğunu belirterek, istedikleri üniversiteleri kazanmalarını temenni etti.
Topaloğlu, Kemer Belediyesi olarak eğitime her türlü desteği verdiklerini ve vermeye de devam ettiklerini ifade ederek, “Öğrencilerimizin gireceği sınav dünyanın sonu değil ama ben hepsinin başaracağına inanıyorum. Yıl boyunca büyük bir efor sarf ettiniz. Aileleri ve öğretmenleri destek verdi. Biz de elimizden gelen desteği verdik. Öğrencilerimizin burslarını da seneye 600 liraya çıkarıyoruz. Tüm öğrencilerimize sınavda başarılar diliyorum.” diye konuştu.
Öğrencilerden Doğan Gökkılıç ise zorlu bir hazırlık sürecini geride bıraktıklarını belirterek, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür ettiğini dile getirdi.
Öğrencilerden Ata Yalın da motivasyonlarını artırmak için mangal partisi veren Başkan Topaloğlu’na teşekkür etti.
Öğrencilerden Mahmut Eren Altun, mangal partisi için Topaloğlu’na teşekkür ederek, “Kursta öğretmenlerimizle arkadaş gibiydik. Bize çok faydaları oldu. Başkanımızda kursumuza sürekli geliyor ve yanımızda oluyordu. Kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.
Öğrencilerden Elin Doğan, öğretmen ve arkadaşlarıyla güzel bir yıl geçirdiklerine değinerek, “Başkanımız her zaman yanımızda oldu. Bugün de mangal partisindeyiz. Başkanımıza bize verdiği destekler için teşekkür ediyorum.” dedi.
Öğrencilerden Tuana Ezel de Başkan Topaloğlu’nun verdiği mangal partisinin kendilerine morla verdiğini belirterek, öğrencilere verdiği destek ve önemden dolayı Topaloğlu’na teşekkür ettiğini kaydetti.
Başkan Topaloğlu, mangal partisi sonrası öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.