Mustafa Ceceli’den İrem Derici sürprizi

Sevilen sanatçı Mustafa Ceceli, önceki akşam iftarını Etiler’de bir mekanda açtı. Yaz aylarına denk gelen Ramazan ayında, kendisini “Açlık mı, susuzluk mu?” zorluyor diye soran gazetecilere ilginç bir yanıt verdi. Ceceli, “Arkadaşlar ayıp ediyorsunuz, biz buzdolabı orucu tutmuyoruz” diyerek örnek bir açıklama yaptı.

“Allah hepsini islah etsin!”

Ülkemizde yaşanan terör olaylarına değinen ünlü sanatçı, “Biz Ramazan ayını derinden yaşamak istiyoruz, ama bu terör olayları moralimizi çok bozuyor. Gerçekten zor bir dönemden geçiyoruz, insan ne diyeceğini de bilemiyor. Sadece sosyal medyadan bir mesaj yazıyoruz, elimizden bir şeyde gelmiyor. Allah hepsini islah etsin” dedi.

Beşinci albümü için çalışmalara başladığını belirten Ceceli, “Albüm çalışmalarına başladım, İrem Derici ile sürpriz bir proje yapabiliriz” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.