İrem Derici’nin “Dolandırıcılık yapılıyor” sözlerine cevap

İrem Derici katıldığı bir programda çeşitli iddialarda bulunmuştu. Yıllardır beraber çalışarak insanlar hakkında konuşan iki kişinin aralarının açıldığını ve birinin partnerini 2 yıldır dolandırdığını iddia eden İrem Derici’nin bu sözleri, 2. Sayfa programının sunucuları gazeteciler Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel’e yoruldu. Bunun üzerine 2. Sayfa programının sunucuları gazeteciler Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel’den canlı yayında açıklamalar geldi.

İrem Derici’nin sözleri 2. Sayfa adlı magazin programının sunucuları gazeteciler Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel’i sinirlendirdi. Şarkıcı İrem Derici konuk olduğu bir programda, yıllardır beraber çalışarak insanlar hakkında konuşan iki kişinin aralarının açıldığını ve birinin partnerini 2 yıldır dolandırdığını iddia ettiği konuşmalar yaptı. Derici’nin kastettiği kişilerin, 2. Sayfa adlı magazin programının da sunucuları olan magazin gazetecileri Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel olduğu öne sürüldü. Derici’nin iddiaları arasında; sahte fatura yöntemiyle partnerini dolandıran kişinin, eşiyle birlikte Amerika’ya kaçmaya çalıştığı ve diğer tarafın mağdur olarak yetkililere başvurduğu iddiası da vardı. Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel 2. Sayfa canlı yayınında konu hakkında konuştular.

blank

“İFTİRALARINIZ ÜZERİMİZDE DURMUYOR”

Gülşen Yüksel yaptığı açıklamada, “Biz iftiralara o kadar alıştık ki artık üzerimizde durmuyor. 18 yıldır hakkımızda neler çıktı neler… Kanalda saç saça baş başa kavga ettiğimiz ve camları kırdığımız söylenmişti, Müge’nin beni evden kovduğu söylendi, yıllarca küs kaldığımız söylendi. Allah korusun” dedi.

Müge Dağıstanlı ise, “Bir şey doğru, iyi ve güzel gittiği zaman… Bizim Gülşen’le dostluğumuz 18 yıl evvel başladı. Zaman içerisinde işin başarısının yanı sıra arkadaşlığımız dostluğa dönüştü. İyi günlerimiz de oldu kötü günlerimizde. Bizim içimizdeki birlik sağladığımız görünce saldırılar çirkinleşiyor. Mesleğimizle ilgili bize saldıramadıkları zaman bu sefer de belden aşağı saldırı başlıyor. Öyle bir iftira at ki yakışsın. Attığınız iftiralar bu masaya ve ikimize yakışmıyor. Birbirimize olan bağımız bazı insanlar tarafından tartışılmamalı. Etrafı kırarak dökerek hiçbir yere gidemezsiniz. Bizim ne olduğumuz ve ailemiz belli. O iftiralarla gidin başka yeri vurun” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.