Mucize Doktor’da senaryo hatası!

Mucize Doktor dizisi dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Ancak dizideki bir senaryo hatası Twitter’ı salladı.

Bir döneme damga vuran ‘Doktorlar’ dizisinde Doktor Ela karakterine hayat veren Yasemin Özilhan, Mucize Doktor dizisi ile 10 yıl aradan sonra oyunculuğa geri dönmüş ve sosyal medyada olay olmuştu.

‘BABAMI KAYBEDİNCE FRANSA’YA GİTTİM’

Ancak Doktorlar dizisinde beyin cerrahi asistanlığı yaparken Mucize Doktor’da kardiyologluğa geçen Doktor Ela’nın, “Babamı kaybettikten sonra Fransa’ya gittim.” sözleri Twitter’ı ayağa kaldırdı.

YORUM YAĞDI

Dizinin sıkı takipçisi olan fanlar, Ela’nın babasının ölümünden sonra değil, Levent’in nikah masasında onu terk edip gitmesinden sonra Fransa’ya gittiğini ortaya çıkardı. Birçok sosyal medya kullanıcısı, bu konuda tweet atmaya başladı. Bölümlere kadar ayrıntı verdiler. Mucize Doktor senaristlerinin bu durumu gözden kaçırması Doktorlar fanlarını kızdırdı.

Mucize Doktor dizisinde, Doktor Ela detayı sosyal medyada olay oldu!

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.