Taner Ölmez oyunculuğuyla izleyenleri gözyaşlarına boğdu

Perşembe akşamları Fox Tv’de yayınlanan Mucize Doktor dizisinde izleyicileri duygulandıran bir veda yaşandı. Başrollerini Taner Ölmez, Onur Tuna ve Sinem Ünsal’ın paylaştığı Mucize Doktor dizisinin ilk bölümünden bu yana rol alan oyuncu Reha Özcan diziye veda etti.

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor’un son bölümünde yaşanan ayrılık izleyicilere duygusal dakikalar yaşattı. İlk sezonundan bu yana dikkat çeken konusu ile büyük beğeni toplayan Mucize Doktor’da oyuncu Reha Özcan diziye veda etti.

blank

Mucize Doktor dizisinin birinci bölümünden itibaren “Adil Hoca” karakterine hayat veren Reha Özcan dizide canlandırdığı karakterin ölmesi nedeniyle kadrodan ayrıldı. Özcan’ın bu ayrılığı dizinin hayranlarını da üzerken Taner Ölmez’in muhteşem performansı geceye damgasını vurdu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.