Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu evlendi!

‘Mucize Doktor’ dizisinde ‘Ali Vefa’ karakterine hayat veren Taner Ölmez, uzun süredir kendisi gibi oyuncu Ece Çeşmioğlu ile aşk yaşıyordu. Çift, bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kıydığı nikah ile evlendi. Nikah öncesi basın mensupların sorularını yanıtlayan çift ” Çok mutluyuz. Pandemiden dolayı küçük bir kadro ile düğünümüzü yapıyoruz” dedi.

YouTube video

Törende Taner Ölmez’in şahitliğini meslektaşları Ferit Kaya ve Erkan Avcı yaparken, Ece Çeşmioğlu’nun şahitliğini ise oyuncu arkadaşları Gökşen Ateş, Tuğçe Açıkgöz ve Özlem Öcalmaz Yıldız üstlendi.

Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu sonunda vuslata erdi! Başarılı oyunculuğuyla ekranların aranan yüzleri arasında yer alan Taner Ölmez; uzun süredir aşk yaşadığı, kendisi gibi oyuncu olan Ece Çeşmioğlu ile nikah masasına oturdu. Nikah öncesi basın mensupların sorularını yanıtlayan çift, “Çok mutluyuz. Pandemiden dolayı küçük bir kadro ile düğünümüzü yapıyoruz” dedi. Çiftin nikahından ilk görüntüler de ortaya çıktı.

blank

Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu sonunda vuslata erdi! Başarılı oyunculuğuyla ekranların aranan yüzleri arasında yer alan Taner Ölmez; uzun süredir aşk yaşadığı, kendisi gibi oyuncu olan Ece Çeşmioğlu ile nikah masasına oturdu. ‘Mucize Doktor’ dizisinde ‘Ali Vefa’ karakterine hayat veren Taner Ölmez, uzun süredir kendisi gibi oyuncu Ece Çeşmioğlu ile aşk yaşıyordu. Çift, bugün yakın çevrelerinin katıldığı bir tören ile dünyaevine girdi.

Nikah öncesi basın mensupların sorularını yanıtlayan çift, “Çok mutluyuz. Pandemiden dolayı küçük bir kadro ile düğünümüzü yapıyoruz” dedi.

PANDEMİ OLMASAYDI…

Tamer Ölmez, aylar önce ‘Aşk hayatın nasıl?’ sorusuna böyle vermişti: Ben nişanlıyım, çok mutlu bir ilişkim var. Korona olmasaydı ben şimdiye evlenmiştim. Korona biterse bu yaza, bitmezse de çok az kişiyle nikah salonuna gidip kıyarız.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.