Metin Akpınar: Yolun sonuna geldim

Türk sinemasına adını altın harflerle yazdıran oyuncu Metin Akpınar, 11 yıl aradan sonra yer aldığı film Kafalar Karışık’ın galasında konuştu.

Ünlü YouTube fenomenleri Fatih Yasin, Bilal Hancı ve Atakan Özyurt’un başrolünü Metin Akpınar, Perihan Savaş, Erkan Can ve Güven Kıraç gibi usta isimlerle paylaştığı aksiyon komedi filmi ‘Kafalar Karışık’ın galası önceki akşam Maslak’ta yapıldı.

“YAŞ 78 OLDU. YOLUN SONU GİBİ…”

Gösterim öncesi kameraların karşısını geçen oyuncular soruları yanıtladı. 11 yıl aradan sonra setlere dönen usta oyuncu Metin Akpınar, “Beni bu film için iki şey ikna etti. 11 sene ara vermişim. Yaş 78 oldu. Yolun sonu gibi. Türkiye’de erkek yaş ortalaması 75.5… Şöyle bir filmde oynayalım, gala yapalım dedim. İkincisi genç sanatçı arkadaşlarımın benimle birlikte olmak istedikleri iletildi. Kırmam imkansızdı. Seve seve beraber olduk” şeklinde konuştu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.