Ayça Ayşin Turan, Çağatay Ulusoy ile sevişme sahneleri hakkında konuştu

The Protector’da sevişme sahneleriyle çok konuşulan güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan, konu hakkında ilk kez konuştu. Ayşin Turan, cesur sahneler hakkında ” Biz işimizi yaptık” açıklamasını yaptı.

Netflix’in ilk Türk dizisi, Çağatay Ulusoy ve Ayça Ayşin Turan’ın başrollerinde olduğu The Protector/ Hakan: Muhafız’ın galası yapıldı. Ünlü akınına uğrayan galaya Çağatay Ulusoy’un yakın arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ katılanlar arasındaydı.

blank

“BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK”

Heyecanlı halleri dikkatlerden kaçmayan dizi oyuncularından Ayça Ayşin Turan “Biz elimizden geleni yaptık gerisi seyircide” dedi.

“BİZ PROFESYONEL İNSANLARIZ”

Ayça Ayşin Turan’a dizinin bir bölümünde Çağatay Ulusoy’la olan sevişme sahnesinin çok ateşli olduğu soruldu. Bu tarz sahnelerin kendisini zorlayıp zorlamadığına dair bir soruya “Biz profesyonel insanlarız işimizi yaptık” diyerek dizide hiç zorlanmadığını dile getirdi.

“GAYET RAHATTIK” DEMİŞTİ

Dizinin yakışıklı oyuncusu Çağtay Ulusoy ise geçtiğimiz günlerde verdiği bir ropörtajda sevişme sahneleri hakkında samimi açıklamalarda bulunmuştu. Ulusoy, Ayça Ayşin Turan’la olan sevişme sahnesi hakkında “Zorlandınız mı” sorusuna “Yooo gayet rahattık. Ayça da işinde çok profesyonel. İşimizi yaptık” ifadesiyle yanıt vermişti.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.