Meral Akşener’den YKS tepkisi

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, daha önce Temmuz ayında yapılacağı duyurulan YKS’nin Haziran ayında yapılacağının açıklanmasına tepki gösterdi. Akşener, “İktidar 2 milyon tweet’i görmedi, duymadı” dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, daha önce Temmuz ayında yapılacağı duyurulan YKS’nin Haziran ayında yapılacağının açıklanmasına tepki gösterdi.

YKS’nin 25-26 Temmuz tarihinden 27-28 Haziran tarihine alınacağı iddiaları üzerine 1 Mayıs’ta sosyal medyada bir kampanya başlatılmıştı. #ykstarihinedokunma etiketiyle yapılan paylaşımlar Twitter’da gece saatlerinde 1 milyona ulaşmış ve trend topic olmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün yaptığı açıklamada YKS’nin 27-28 Haziran’da yapılacağını açıkladı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener ise sınav tarihinin öne çekilmesine tepki gösterdi.

Twitter hesabından paylaşım yapan Akşener, “Yandaşının bir dediğini iki etmeyen iktidar; gencine gelince 2 milyon tweet’i görmedi, duymadı. Yazıklar olsun. #yks2020” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.