Meral Akşener ile görüşen Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’tan açıklama

İBB Başkanı İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti lideri Akşener ile görüşmek üzere İYİ Parti Genel Merkezi’ne gitti. 20 dakika süren sürpriz görüşmenin ardından açıklama yapan İmamoğlu, ”Milletimizin, memleketimizin geleceği açısından Altılı Masa’nın stratejisinin önemli olduğunun bilincindeyiz. Duygularımızı paylaştık” ifadelerini kullanırken, Yavaş ise, ”Önümüzde seçim var, milletimizin ayrılığa tahammülü yok.” dedi.

Millet İttifakı bugün cumhurbaşkanı adayını açıklayacak. Saati 14.00’ten 15.00’e alınan toplantının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığının açıklanması beklenirken Ankara’da sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşmeye gitti.

blank

Yavaş, İYİ Parti Genel Merkezi’ndeki görüşmeye giderken “Akşener ile mi görüşeceksiniz?” sorusuna başını sallayarak evet yanıtını verdi.

YAVAŞ’TAN AÇIKLAMA
20 dakika süren kritik görüşme sonrası açıklama yapan İmamoğlu, “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun bilgisi ile bu ziyareti gerçekleştiriyoruz. Türkiye’mizin depremle birlikte yaşadığı zor günlerde ve milletimizin, memleketimizin geleceği açısından altılı masanın stratejisinin önemli olduğunun bilincindeyiz. Buna binaen buradayız. Duygularımızı paylaştık.” dedi.

YAVAŞ: MİLLETİMİZİN AYRILIĞA TAHAMMÜLÜ YOK
Yavaş, ise, “Biz Millet İttifakı belediye başkanlarıyız. Masada olanları seyretme imkanımız yok. Önümüzde seçim var, milletimizin ayrılığa tahammülü yok. Deprem felaketinden sonra yaraları saracak şekilde, tekrar bir araya gelinmesi arzusu, halkımızın arzusu. Biz de görev edindik, genel başkana ilettik. Değerlendirecekler.” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.