‘Menajerimi Ara’ da Ceyda, Kıraç’ı özlediğini itiraf ediyor

Ay Yapım’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’ dün akşamki bölümünde Cem Belevi, Nursel Köse, Mehmet Esen ve Ekin Ekinci’yi ağırladı.

Kıraç (Barış Falay), Çınar (Fatih Artman) ile Peride (Ayşenil Şamlıoğlu); Cem Belevi, Nursel Köse ve Mehmet Esen’i Ceyda’ya (Özge Borak) kaptırmamak için çeşitli planlar yapsa da hiçbir şey Süper Ego’nun hayal ettiği gibi gitmedi. Çınar, özel hayatına zaman ayıramadığı için büyük sıkıntı yaşarken Dicle (Ahsen Eroğlu) ve Barış (Deniz Can Aktaş) arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam etti. Yayınlanan yeni bölümden ön izleme sahnesinde ise Kıraç, Ceyda’ya bir kez daha gözdağı verirken Ceyda, Kıraç’ı özlediğini itiraf ediyor.

YouTube video

‘Menajerimi Ara’nın Cem Belevi, Nursel Köse, Mehmet Esen ve Ekin Ekinci’nin konuk olduğu 43. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Ceyda’nın sözleşme imzaladığı sanatçıların sayıları giderek artarken Süper Ego bu sefer hedef olarak kendilerine Cem Belevi, Nursel Köse ve Mehmet Esen’i koydu. Çapkınlığıyla ünlü Belevi’yi kazanmak için Gülin’in (Gamze Karaduman) başrolünde olduğu bir plan yapan Kıraç, Dicle ve Emrah (Semi Sırtıkkızıl); Belevi’nin Ekin Ekinci’ye olan umutsuz aşkıyla karşı karşıya kaldı. Öte yandan Arzu’ya (Zeynep Oymak) zaman ayıramayan Çınar bir yandan Arzu’nun annesiyle tanışmanın stresini yaşarken bir yandan da Nursel Köse’nin menajeri olabilmek için zorlu mücadeleler verdi. Sık sık arada kalan Çınar, iki tarafı da memnun edemedi. Peride’nin eski kocası olan Mehmet Esen, yıllar sonra Peride’yi bir kez daha delirtmeyi başardı. Dicle ve Barış arasındaki gerginlik sürerken Barış’ın sarf ettiği cümleler Dicle’ye büyük hayal kırıklığı yaşattı. Dizinin 43. bölümünün hemen ardından yayınlanan ön izleme sahnesinde Kıraç ve Ceyda yine restleşirken Ceyda’nın Kıraç’ı özlediğini itiraf ettiği anlar dikkat çekti.

Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Özge Borak ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun buluştuğu ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de yeni bölümleriyle Star TV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.