Fahriye Evcen, Leopar desenli tulumu ile ilgi gördü

Barış Arduç’la başrollerini paylaşacağı Alparslan dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Fahriye Evcen son paylaşımı ile adından söz ettirdi. Leopar desenli tulumu ile poz veren Evcen, takipçilerinden tam not aldı. Evcen’in paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Burak Özçivit’le mutlu bir evliliği olan Fahriye Evcen, Karan’a hamile kalması ile ekran macerasına ara verdi. Karan’ın büyümesiyle birlikte setlere dönmeye hazırlanan Evcen, Alparslan dizisinde Barış Arduç’la birlikte rol alacak.
Evcen, yeni projesi ile hayranlarını heyecanlandırırken sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Leoparlı tulumu ile kamera karşısına geçen Evcen, paylaşımı ile büyük beğeni topladı.

Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Fahriye Evcen’in paylaşımı takipçileri tarafından kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Sosyal medya kullanıcıları ‘Bu ne güzellik Evcen’, ‘Aman Allah’ım bu ne güzellik’, ‘Birileri ekranlara mı dönüyor?’ ve ‘Aaaa bu şey değil mi? Türkiye’nin en güzel kadını’ gibi yorumlarda bulundu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.