Melike Şahin ve Mabel Matiz’in Denizli konserleri iptal edildi

Ödül törenindeki konuşmaları bazı kesimlerin tepkisini çeken Melike Şahin ve Mabel Matiz’in Denizli konserleri iptal edildi. İptal kararını sosyal medyadan duyuran Denizli Belediyesi, iptalin sebebine ilişkin herhangi bir gerekçe göstermedi.

Denizli Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Kamuoyuna duyurumuzdur… 19 ve 30 Haziran tarihlerinde Açık Hava Tiyatrosu’nda özel bir şirket tarafından yapılacak olan Mabel Matiz ve Melike Şahin konserleri iptal edilmiştir” denildi.

MELİKE ŞAHİN’İN BURSA KONSERLERİ DE İPTAL EDİLDİ
Melike Şahin’in Bursa’da vereceği konser de belediye tarafından iptal edildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “61. Uluslararası Bursa Festivali kapsamında 22 Temmuz’daki Melike Şahin konseri iptal edilmiştir. Kamuoyuna duyurulur” ifadelerine yer verildi.

SOSYAL MEDYADA KAMPANYA BAŞLATTILAR
Mabel Matiz ve Melike Şahin, önceki akşam düzenlenen Elle Style Awards Ödülleri töreninde aldıkları ödülleri LBGTİ+’lara ithaf etmiş, konuşmalarından dolayı tepki çeken şarkıcıların konserlerinin iptal edilmesi için sosyal medyada kampanyalar başlatılmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.